Spletno trgovanje z delnicami – Dobičkonosno

Trgovanje je že od nekdaj priljubljeno. Začelo se je ilegalno na ulicah in v gostilnah z trgovanjem tulipanovih čebulic v 17 stoletju na Nizozemskem.

Nato pa je z ustanovitvijo borz prišlo trgovanje v popolnoma legalen posel. Od kar obstajajo borze imamo možnost vlaganja denarja že v skoraj katerokoli podjetje.

Ja in danes imamo tu še internet in s tem možnost trgovanja, kar iz svojega domačega udobja.

Tako imamo opcij vlaganja res ogromno . Torej pojdimo kar bistvu in sicer: kam je najboljše vložiti denar?, ali kako naš privarčevani denar oplemenititi?

To sta vprašanja, katera nastopita takrat, ko imamo nekaj privarčevanega.

Vsi si jasno da želimo naš težko privarčevani denar pomnožiti. To je cilj vseh, vendar ga vsi na žalost ne dosežejo.

Zakaj? Ta odgovor dobite v nadaljevanju:

Spletno trgovanje z delnicami in resnica o zaslužku:

Ko brskamo po internetu in iščemo načine kako se lahko pride do denarja, naletimo na polno ponudb za služenje denarja s pomočjo trgovanja delnic, surovin, indeksov, CFD-jev. Med zadetki na iskalniku Google najdemo tako veliko ljudi, kateri nam predstavijo njihov dobičkonosen sistem trgovanja.

Strategijo trgovanja nam običajno zaupajo za določeno vsoto. Za na primer 50€ nam celi mesec sporočajo pravi čas za nakup in prodajo skrbno izbranih delnic, surovin.

Če se dobro držimo njihovih nasvetov pa nam seveda obljubljajo profit oziroma lep redni mesečni zaslužek.

A kakšna je resnica vsega tega pravkar omenjenega? Ja neglede na vse lepe besede, ki jih dobimo na njihovih straneh povsem brezplačno ne smemo kljub temu pozabiti to, da je trgovanje riskanten posel, kjer priti do zaslužka nikakor ni enostavno.

Če bi bilo tako preprosto priti do denarja, potem zakaj bi sploh še hodili v službo, ko pa lahko z trgovanjem vsi tako preprosto pridemo do sredstev, ki jih rabimo v našem vsakodnevnem življenju.

Vedeti moramo, da z trgovanjem statistično služi le 2% trgovalcev. Vsi ostali “traderji”, denar izgubijo. Ja tako je dejansko stanje, pa če vam je prav ali pa ne. Ali ste mislili, da je ravno obratno (98%)? Ne če bi temu bilo tako, potem bi se vse skupaj že nekje ustavilo.

Da seveda lahko imamo tudi srečo in pridemo do poštenjaka, kateri je eden izmed teh 2 procentov ljudi, ki dejansko služi z pomočjo trgovanja. A še vedno moramo vedeti, da če bomo tudi mi želeli zaslužiti tako kot on služi, bomo mu morali zaupati 100%, se držati vseh njegovih navodil in verjeti v napotke predvsem v težkih trenutkih. Pri takih poslih je zelo pomembna, da imamo neko ravnovesje. Če nismo dovolj stabilni bomo ves denar slej, kot prej ves izgubili.

Naj omenimo, da so ljudje, ki so zaslužili po 5 tisočakov v 3 mesecih, nakar so prišli v “krizo” oziroma do nekaj zaporednih slabih nakupov in prodaj, ob tem pa izgubili kontrolo ter pričeli trgovati na napačen, nespameten način in tako so v naslednjih šestih mesecih prišli do globokega minusa. Nekateri znajo po takem receptu izgubiti tudi po 30 tisočakov.

Ja služenje denarja na račun trgovanja ni v nobenem primeru preprosto. Je izredno zahtevno. Pripravljeni moramo biti na izgube in ne samo na profite. Po vsakem porazu se moramo pobrati in ostati na enaki poti.

Ter ja ne nazadnje, kar je najpomembnejše za uspeh je znanje. Če želimo pogruntati prave trike, skrivnosti prav gotovo tega ne bomo odkrili z eno prebrano knjigo.

Do posebnega znanja pridejo le naj vztrajnejši. Le tisti, kateri so pripravljeni raziskovati na temu tudi po desetletje ali več. Dan za dnem po štiri, osem, deset ur dnevno (kolikor je le potrebno). Takih pa je malo. Ja lahko bi rekli v številki okoli 2% ljudi in nič več.

 

 

 

Dodaj odgovor Prekliči odgovor