Služenje denarja na račun fotografij

Ne malo ljudi danes išče kakšno dodatno zaposlitev. Mnogim ljudem bi še kako prav v poštev prišel kakšen dober dodatni zaslužek. Bodisi mesečni zaslužek, kot je: 50, 100 ali 200€, bi nam lahko za začetek pomenil že popolnoma dovolj.

Možnosti oziroma načinov s katerimi lahko resnično pridemo do takšnega zaslužka imamo danes prav zares ogromno. Če ste malo brskali po spletu z ključno iskalno besedo: kako do denarja in pa kako do dodatne zaposlitve ste nedvomno naleteli na tisoče ponudb.

Povsod se zahteva neko znanje in pa vložek. Nekje je potrebno za uspešen pričetek posla več denarja, spet drugje pa nekoliko manj. Če hočemo pričeti z poslom enostavno nikjer več ne gre brez nekega vložka. Prav tako, pa povsod potrebujemo tudi določene veščine oziroma znanje.

 

Zdrava prehrana na račun nje lahko tudi zaslužimo

Slika predstavlja kako je mogoče zaslužiti z fotografijo. To je le eden primer – za slikanje in zaslužek. Obstaja namreč še na tisoče drugih možnih fotografij, na račun katerih lahko danes zelo dobro zaslužimo.

 

Spoznajte kako enostavno lahko zaslužite s spletno prodajo – vaših fotografij:

V kolikor iščete dodatno zaposlitev in pa zaslužek ga le tega nedvomno lahko dobite s spletno prodajo slik, fotografij. Prepričani smo, da imate s spletno prodajo že kakšne izkušnje. Če ne drugega ste prav sigurno kdaj oddali kakšen vaš oglas na vsem dobro poznani mali spletni oglasnik Bolha.com.

Če ste imeli za vaš prodajni produkt ugodno ceno ste definitivno na koncu profitirali in hitro prišli do zaslužka. No in z internetno prodajo fotografij je celoten postopek še toliko enostavnejši, kajti ni se nam potrebno ukvarjati s strankami.

Na milijone spletnih uporabnikov se mesečno zanima po nakupu nove fotografije. Sliko potrebujejo nujno bodisi za njihov blog, magazin, poster, e-knjigo,… Z nakupom naše fotografije prejmejo kupci avtorske pravice s katerimi lahko legalno uporabljajo njihovo “nabavljeno” sliko.

Praktično s strankami v takšnem poslu nimamo nikakršnega opravka. Vse kar moramo storiti za zaslužek je le to, da na partnersko stran naložimo naše fotografije. Zatem, ko kupec prenese našo sliko pa smo mi zato takoj plačani.

Denar prispe na naš uporabniški račun v obliki dolarjev ali evrov, katere si lahko kadarkoli izplačamo. Delamo lahko iz kateregakoli konca sveta. Zaslužek nam izplačujejo preko mednarodnega bančnega nakazila, preko čeka, PayPala ali Moneybookers plačilnega sistema (obliko izplačila si seveda izberemo sami). V tej industriji se prav zagotovo nahaja pošten zaslužek. Če za statistiko vzamemo eno izmed izredno uglednih spletnih trgovin na področju fotografij: so tako preko nje “freelance” fotografi skupaj zaslužili več kot 5 milijonov dolarjev.

Torej prednosti takšnega dodatnega zaslužka so:

-Za pričetek posla ne potrebujemo veliko vložka. Praktično za opravljanje tega dodatnega dela zadostuje že novejši mobilni telefon z naprednejšim fotoaparatom, ki ima vsaj 5 megapikslov.

-Zahtevanega ni nobenega posebnega znanja. Temu biznisu se lahko priključi čisto vsak hobi fotograf. Ne malo jih je le teh z samo zavzetostjo do dela postalo zelo uspešnih.

-Hitro lahko napredujemo, saj nam je na voljo izjemno ogromen trg. V kolikor vemo kaj delamo imamo čez čas v naši prodaji že na stotine fotografij, katere nam bodo za vedno prinašale lep prihodek.

-Fotografijo naložimo le enkrat. Prodamo pa jo lahko tisočkrat. Več, kot imamo fotografij, večjo možnost imamo po dodatnem zaslužku. Če smo pridni lahko čez čas prodaja fotografij postane celo naš primarni zaslužek.

-Lahko smo hitri in v zelo kratkem času naredimo ogromno lepih fotografij. Z malo strasti in znanja se znamo postaviti v nišo, kjer se obrača denar. V nišo, v kateri se dnevno nahaja na sto tisoče potencialnih kupcev.

-V kolikor vemo kaj delamo je le še vprašanje časa, kdaj bodo potencialni kupci opazili našo sliko. Bo to danes, jutri ali pojutrišnjem.

-Za opravljanje dela je že dovolj osnovno razumevanje Angleščine, saj nimamo opravka s strankami. Vse, kar storimo je le to, da ustrezno v Angleškem jeziku poimenujemo našo nastalo fotografijo.

-Delo je zelo enostavno. Za uspeh rabimo samo nekaj pravega znanja, motivacije, zagnanosti in volje. Praktično, ko enkrat pridobimo znanje lahko opravljamo to dodatno delo skoraj brez dodatnih stroškov.

Torej, če vas zanima služenje denarja na račun fotografij in ne veste kako začeti z delom?:

-Se sprašujete kako narediti fotografijo, nimate idej in neveste kaj sploh bi slikali. Predvsem vas zanima kako pravilno pristopiti na trg in začeti prodajati.

-Enostavno nimate znanja in vam ni jasno kako bi vam lahko to uspelo. Vam je vse to preveč novo in neznano. Prvič slišite za takšno obliko dodatnega dela, ampak fotografija vam je nekaj, kar zmorete.

Fotografiranje in zaslužek

Na Photography Jobs je začelo že veliko začetnikov:

-Manjka vam le znanja, katerega dobite tam. Z znanjem boste imeli polno idej in videli pravo priložnost v tem poslu. Ne malo posameznikov je to priložnost tudi dobro zagrabilo.

-Med njimi je tudi posameznica, katera je začela od začetka iz nič. Iz “nule” in je prišla do svojih 145 fotografij, katere ji sedaj mesec za mesecem konstantno prinašajo prihodke.

-Za začetek je dovolj že samo volja in pa znanje o uporabi fotoaparata. Vse ostalo zlata vredno znanje dobite na Photography Jobs. Če ste resni vas tega dodatnega dela naučijo na pravkar omenjeni strani. Korak za korakom.

(To je dodatno delo za katerega smo plačani na dolgi rok. Ko enkrat naložimo nekaj 100 prelepih fotografij nam praktično zaslužek lahko prihaja čez noč med tem, ko spimo. Slike nakupujejo ljudje iz celega sveta. Amerika, Kitajska, Japonska, Velika Britanija,…)

Za resničen uspeh na tem področju moramo vložiti le nekaj v naše znanje. Potrebno je vedeti določene osnove, katere odločajo o zaslužku in ne zaslužku. V kolikor želite dobiti pravo znanje ga tega boste dobili na Photography Jobs.

Spletna prodaja fotografij z leti postaja vedno večja industrija. V njej se obračajo milijarde dolarjev. Svetovni magazini, revije in blogi so vsak dan primorani objaviti nekaj novega teksta, temu pa seveda dodati še kakšno fotografijo. Torej to je dodatno delo od katerega je danes in v prihodnosti absolutno mogoče kaj zaslužiti. Če ne verjamete malo pobrskajte po spletu in boste videli.

Najlepše glede tega dela je to da naše fotografije lahko naložimo ne na samo eno, ampak kar na 30 najbolj priznanih strani. Tako se nahajajo naše slike na 30 različnih straneh, kjer se vsak dan nahaja na sto tisoče kupcev iz celega sveta. Na stran se ti ljudje ne prijavljajo zaradi tega razloga, da bi malo po domače povedano “firbcali”, vendar izključno zaradi tega, da čim hitreje najdejo najbolj primerno sliko za njihov projekt. Za nas pa to pomeni, da lahko z majhno pomočjo našega znanja kmalu pridemo do prihodka iz kar 30 različnih virov.

Na Blogu Dreamstime strani so tudi nekateri freelance fotografi celo delili njihove rezultate s prodajo fotografij.

 

Fotografiranje

3 thoughts on “Služenje denarja na račun fotografij

 1. Ekipa K.D.D. says:

  Odgovor na dva vaša pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljate:

  1.Koliko je potrebno vložiti za pričetek dela? 2.Koliko natančno lahko s tem delom mesečno zaslužim?

  Prvi odgovor:

  Če vas zanima to dodatno delo, naj omenimo, da lahko praktično pričnete z delom popolnoma brezplačno. Fotoaparat verjetno že imate in pa internetno povezavo tudi. Manjka vam samo še uporabniški račun na eni izmed teh spletnih strani, kjer lahko prodajate svoje fotografije. Zatem pa bo vaše delo potekalo povsem brez stroškov.

  Drugi odgovor:

  V kolikor boste to delo opravljali za hobi in z veseljem, boste izdelovali zares pristne slike. To pristnost se bo prepoznalo. Opazili jo bodo kupci. Na takšen način se pride do rednih dolgoročnih strank. Zdaj koliko natančno je mogoče zaslužiti s tem dodatnim delom je čisto odvisno glede nato: koliko smo zavzeti za delo, koliko uživamo v delu in koliko imamo znanja.

  Nekateri zaslužijo po 50 evrov na mesec, spet drugi po 200. Imamo pa tudi tiste, ki prejemajo mesečna plačila veliko večja, kot znaša ena naša povprečna mesečna slovenska plača. Pogledate si lahko kakšen forum in videli boste, da vse to drži.

  Vedeti morate, da je v glavnem veliko takšnih ljudi, ki se lotijo tega dela brez posebnega znanja in sploh ne vedo kaj točno morajo početi, da bodo prišli do zaslužka. Razlika med tistimi, ki zaslužijo 30 in 300 evrov mesečno je motivacija in pa znanje. V kolikor želimo postati zares uspešni pri tem delu je enostavno potrebno poznati določene osnove. Brez njih ne zaslužimo niti evra, čeprav se nam morda vse skupaj zdi zelo preprosto.

  Seveda v vsakem primeru je potrebno delati, ker brez dela enostavno ni nikjer zaslužka. No in v kolikor smo delavni ter obenem še podkovani z pravim znanjem, potem smo že na pravi poti do konstantnega zaslužka. Pri tem honorarnem delu resnično ne rabimo vlagati nekakšnih velikih vsot denarja. Če želimo delati lahko delamo večno skoraj brez stroškov.

  Vlagamo denar, če želimo le v vase, v svoje znanje. Z znanjem znamo delo opravljati na pravilen način. Opravljamo ga bolj kvalitetno in potem takem se to tudi seveda pozna na naših prihodkih. Photography Jobs je primeren za vse hobi fotografe, kateri bi radi prišli do odličnega dodatnega ali celo primarnega zaslužka na račun fotografij. Na njihovi strani se naučite vse kar morate vedeti, da boste prišli do prvih prihodkov na račun slik, saj vam ponujajo izobraževanje, na katerega vam celo nudijo garancijo. V kolikor vam z njihovim pridobljenim znanjem ne uspe priti do dodatnega zaslužka s prodajo slik, vam v celoti vrnejo denar, katerega ste zapravili pri njih za izobraževanje.

  Tako da ja kratek odgovor na vaše drugo vprašanje je: Seveda je mogoče zaslužiti, le če ste pridni in imate neko znanje.

  Če imate še kakšno vprašanje v zvezi s tem delom ali bilo katero drugo vprašanje nas lahko kadarkoli kontaktirate preko kontaktnega obrazca, katerega najdete zgoraj desno, če kliknete na stran: o strani. Seveda brez zadržkov pa nam ga lahko zastavite tudi preko komentarja.

  Odgovori
 2. sonja says:

  Počnem z nenehnim veseljem raziskovanjnim prizadevanj.

  Odgovori
  • Ekipa K.D.D. says:

   Lep pozdrav Sonja. Pravilno je, da delate, fotografirate z veseljem. Treba je enostavno uživati v delu. Za začetek nam vsekakor ne sme biti na prvem mestu zaslužek. Točno tako, kot pravite. Veselje, zabava, raziskovanje. To so resnično prave kakovosti. Sonja obilo uspeha in pa zabave vam želim s fotografijo.

   Odgovori

Dodaj odgovor Prekliči odgovor