Prihodnost – Kako kaže našim financam

Vesela prihodnost je pred nami. Spet smo v času pričakovanja novega leta. Še za nas ne malo nazaj se dobro spomnimo kako je to bilo pred enim letom. Bilo nam je, kot včeraj. 

V zadnjem mesecu decembru se vsi začnemo zavedati, da čas res hitro mineva. Eno leto je naokoli, kot bi mignil. Vso leto garamo, se trudimo in zakaj si nebi privoščili še kakšno nagrado za ves trud.

Edini mesec, ko ne varčujemo z denarjem:

Ljudje radi v zadnjem mesecu malo bolj globoko sežemo v denarnico, kot v vseh ostalih. Slovenski posamezni potrošnik za praznike zapravi okoli 300 evrov. Ne glede na vse je prav tudi tako, da leto zaključimo na čim lepši način.

V decembru se posledično temu seveda pozna na enormno povečani prodaji v trgovskih centrih. Trgovci nam ponujajo takšne in drugačne popuste. Samo, da bi nas privabili. Znižanje za 50 in pa 70 odstotkov.

Velikokrat tako kupimo nekaj nekomu za darilo, kar dejansko sploh nebo nikoli rabil. Ampak dobro nimamo kaj to je le december, ko vsi zapravljamo na veliko in ne razmišljamo nato kaj bo jutri z denarjem.

Spraševanje o denarju in o prihodnosti, če ne prej nastopi, ko se zbudimo že v novem letu. Takrat vidimo situacijo (koliko smo zapravili) in zatem nas močno zanima kaj in kako nam bo kazalo z denarjem v januarju, februarju, marcu pa aprilu in morda še v maju? Bo kaj bolje? Se bo situacija obrnila?

 

Prihodnost in denar:

Kadar se zanimamo o naši prihodnosti o tem kako bo z našim zdravjem, srečo, delom in denarjem se običajno radi obrnemo na kakšnega vedeževalca.

Vsi si želimo jasne odgovore na naša vprašanja in temu se nam še najbolj primerno zdi, če nam kdo pogleda v našo pravkar popito skodelico kave.

 

Ja res je, če obiščemo pravega strokovnjaka bomo deležni precej točnega odgovora, kajti pravi vedeževalec ne bo podal odgovora le na podlagi kavice. Ne niti približno.

O naši prihodnosti bo izvedel na podlagi svoje sposobnosti. Pravi specialist ima dar s katerim zna razbrati človeka in tako ugotoviti na podlagi ene informacije in druge, ki jo je uspel prebrati, dobiti iz nas ter temu skupaj pogruntati najbolj verjetno našo možno situacijo glede dela, denarja, sreče in zdravja, ki bi nas lahko doletela v bližnji prihodnosti.

Pravega mojstra na tem področju je mogoče opaziti že na daleč, saj izžarevajo z posebno energijo. V našo prihodnost nam znajo pogledati tudi preko kart in naših dlani.

Kakorkoli verjamete ali ne vedeževalcu, pa naj omenimo, da se naša prihodnost najde tudi na podlagi tega kakšna zanimanja imamo in sicer: Kaj vas v življenju interesira. Česa se želite naučiti. O čem radi berete. Katerih informacij, kar nimate in nimate nikoli dovolj.

Odloča pa enako tudi volja, ki jo imamo. Kako močno voljo imate, da boste tudi dejansko nekaj obrnili na bolje. Kaj vas žene in dela neustavljive čez vse ovire, ki vas čakajo na vaši celotni začrtani poti ter absolutno tudi kako dolgo boste sploh imeli energijo, ki vas bo gnala naprej. Zatem pridejo le še dejanja in kasneje čisto na koncu naša usoda.

 

 

 

 

Dodaj odgovor Prekliči odgovor