Bi radi imeli krompirjeve počitnice

Pravijo jim krompirjeve počitnice. Vsi jih označujemo za tiste prve šolske počitnice in sicer jesenske, katere se začenjajo v zadnjem delu meseca oktobra in se zaključijo takoj z drugim dnem v novembru.

Torej, so te tako imenovane krompirjeve počitnice že dolgo za vami? Je že davno odkar ste bili v osnovni in srednji šoli? Pouka prav nič ne pogrešate, vendar na počitnice pa kar ne morete pozabiti?

Ja čisto naravno je, da si ljudje želimo v življenju imeti le čim več tistega najboljšega in čim manj vsega kar bi bilo popolnoma nasprotnega. Dopust seveda, zakaj pa ne? Za njega smo danes, jutri in pojutrišnjem.

…Vendar krompirjeve počitnice le ene in neponovljive? Ne nikakor ne.

Četudi niste trenutno v šolskih letih v katerih se čaka kdaj bo končno nastopil tisti datum, naj omenimo, da si jih enako tudi vi lahko kadarkoli naredite.

Kako in ZAKAJ? Zato, ker če si naredite v življenju krompir, boste si naredili tudi temu takšne počitnice. Da morda se vam to zdaj malce vse to skupaj sliši smešno, vendar verjemite, da je to način s katerim si lahko ustvarite še veliko boljši krompirjev dopust, kot ste ga kdaj koli doživeli v mladih letih.

 

 

Imeti krompir v življenju, pomeni v prenesenem pomenu imeti srečo. Zatorej jo le poiščite. Spoznajte 2 najbolj nori ideji; kako priti do krompirjevih počitnic:

1.Na počitnice se odpravimo z enim in edinim razlogom in sicer s tem, da se bomo na njih odpočili in napolnili z novo pozitivno energijo, katero porabljamo v našem vsakdanu. Zdaj kako hitro energijo porabljamo je odvisno od vsakega posameznika posebej. Na porabo vpliva predvsem naša zaposlitev, kajti le ta nam jo zna največ “pokuriti”.

Torej, če se ukvarjamo z delom, kateri nam predstavlja pritisk, odgovornost in stres, potem lahko pri taki zaposlitvi porabljamo bistveno več energije, kot jo sicer v službi v kateri nas naše zadolženo delo veseli in poživlja. Se pravi bolj, ko imamo stresno in nelagodno zaposlitev večkrat na leto tudi potrebujemo oddih. Seveda kadar se ljudje odpravljamo na dopust ne razmišljamo kaj preveč.

Naša misel je edino na relaksaciji, ravno zaradi tega pa si zmeraj ne znamo narediti tako imenovanih pravih nepozabljivih krompirjevih počitnic. (Dopusta od katerega smo imeli na koncu še nekaj več, kot samo sproščanje.) V enem izmed naših prejšnjih člankov smo že pisali na temo fotografiranja, zaslužka in potovanja.

To je definitivno ena izmed možnosti za izkoriščanje dopusta še na malo drugačen način. Seveda takšen način preživljanja dopusta pride v poštev le pri tistih posameznikih, kateri uživajo v fotografiji. Več o tem kako lahko pridemo do denarja na našem dopustu z slikanjem narave lahko izveste, če vpišete v naš iskalnik fotografiranje.

 

2.V primeru, če si želite imeti nepozabne počitnice, potem vam pri temu lahko nedvomno pomaga spletna stran http://www.ilovejourneys.com/. Če si boste vzeli vsaj 10 minut vašega prostega časa in pobrskali po omenjeni strani, boste našli obilo odličnih idej za potovanja. Našli boste ne malo člankov v katerih popotniki oziroma dopustniki opisujejo svoja neverjetna doživetja. V njih vam svetujejo, kam točno se odpravite, v kolikor želite doživeti nekaj, kar vam bo za večno ostalo v lepem spominu. Poleg vseh nasvetov pa vam spletna stran ponuja tudi zaslužek.

V kolikor uživate v pisanju člankov, lahko vaše počitnice opišite. Vaš spisan potopisni prispevek pa nato na njihovi strani objavite. K njem dodate še nekaj vaših najlepših nastalih fotografij. Zatem pa samo še počakate na zaslužek. Če bo vaš članek prejel veliko zanimanja s strani spletnih obiskovalcev, potem boste deležni odličnega zaslužka. Prejmete lahko zares dobro plačilo. Če pogledamo malo po spletu se opazi, da nam za pisanje člankov nekatere spletne strani ponujajo dokaj majhna plačila. Za 800 besedne prispevke nam običajno izplačajo od 10-20$. No tukaj na tej strani lahko zaslužimo bistveno več. Seveda to velja v primeru, če postane naš prispevek izjemno priljubljen. Zaslužite lahko tudi do $80. Več o točnih pogojih zaslužka izveste, če obiščete njihovo stran.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor Prekliči odgovor