Služenje denarja na račun fotografij

Ne malo ljudi danes išče kakšno dodatno zaposlitev. Mnogim ljudem bi še kako prav v poštev prišel kakšen dober dodatni zaslužek. Bodisi mesečni zaslužek, kot je: 50, 100 ali 200€, bi nam lahko za začetek pomenil že popolnoma dovolj.

Možnosti oziroma načinov s katerimi lahko resnično pridemo do takšnega zaslužka imamo danes prav zares ogromno. Če ste malo brskali po spletu z ključno iskalno besedo: kako do denarja in pa kako do dodatne zaposlitve ste nedvomno naleteli na tisoče ponudb.

Povsod se zahteva neko znanje in pa vložek. Nekje je potrebno za uspešen pričetek posla več denarja, spet drugje pa nekoliko manj. Če hočemo pričeti z poslom enostavno nikjer več ne gre brez nekega vložka. Prav tako, pa povsod potrebujemo tudi določene veščine oziroma znanje.

 

Zdrava prehrana na račun nje lahko tudi zaslužimo

Slika predstavlja kako je mogoče zaslužiti z fotografijo. To je le eden primer – za slikanje in zaslužek. Obstaja namreč še na tisoče drugih možnih fotografij, na račun katerih lahko danes zelo dobro zaslužimo.

 

Spoznajte kako enostavno lahko zaslužite s spletno prodajo – vaših fotografij:

V kolikor iščete dodatno zaposlitev in pa zaslužek ga le tega nedvomno lahko dobite s spletno prodajo slik, fotografij. Prepričani smo, da imate s spletno prodajo že kakšne izkušnje. Če ne drugega ste prav sigurno kdaj oddali kakšen vaš oglas na vsem dobro poznani mali spletni oglasnik Bolha.com.

Če ste imeli za vaš prodajni produkt ugodno ceno ste definitivno na koncu profitirali in hitro prišli do zaslužka. No in z internetno prodajo fotografij je celoten postopek še toliko enostavnejši, kajti ni se nam potrebno ukvarjati s strankami.

Na milijone spletnih uporabnikov se mesečno zanima po nakupu nove fotografije. Sliko potrebujejo nujno bodisi za njihov blog, magazin, poster, e-knjigo,… Z nakupom naše fotografije prejmejo kupci avtorske pravice s katerimi lahko legalno uporabljajo njihovo “nabavljeno” sliko.

Praktično s strankami v takšnem poslu nimamo nikakršnega opravka. Vse kar moramo storiti za zaslužek je le to, da na partnersko stran naložimo naše fotografije. Zatem, ko kupec prenese našo sliko pa smo mi zato takoj plačani.

Denar prispe na naš uporabniški račun v obliki dolarjev ali evrov, katere si lahko kadarkoli izplačamo. Delamo lahko iz kateregakoli konca sveta. Zaslužek nam izplačujejo preko mednarodnega bančnega nakazila, preko čeka, PayPala ali Moneybookers plačilnega sistema (obliko izplačila si seveda izberemo sami). V tej industriji se prav zagotovo nahaja pošten zaslužek. Če za statistiko vzamemo eno izmed izredno uglednih spletnih trgovin na področju fotografij: so tako preko nje “freelance” fotografi skupaj zaslužili več kot 5 milijonov dolarjev.

Torej prednosti takšnega dodatnega zaslužka so:

-Za pričetek posla ne potrebujemo veliko vložka. Praktično za opravljanje tega dodatnega dela zadostuje že novejši mobilni telefon z naprednejšim fotoaparatom, ki ima vsaj 5 megapikslov.

-Zahtevanega ni nobenega posebnega znanja. Temu biznisu se lahko priključi čisto vsak hobi fotograf. Ne malo jih je le teh z samo zavzetostjo do dela postalo zelo uspešnih.

-Hitro lahko napredujemo, saj nam je na voljo izjemno ogromen trg. V kolikor vemo kaj delamo imamo čez čas v naši prodaji že na stotine fotografij, katere nam bodo za vedno prinašale lep prihodek.

-Fotografijo naložimo le enkrat. Prodamo pa jo lahko tisočkrat. Več, kot imamo fotografij, večjo možnost imamo po dodatnem zaslužku. Če smo pridni lahko čez čas prodaja fotografij postane celo naš primarni zaslužek.

-Lahko smo hitri in v zelo kratkem času naredimo ogromno lepih fotografij. Z malo strasti in znanja se znamo postaviti v nišo, kjer se obrača denar. V nišo, v kateri se dnevno nahaja na sto tisoče potencialnih kupcev.

-V kolikor vemo kaj delamo je le še vprašanje časa, kdaj bodo potencialni kupci opazili našo sliko. Bo to danes, jutri ali pojutrišnjem.

-Za opravljanje dela je že dovolj osnovno razumevanje Angleščine, saj nimamo opravka s strankami. Vse, kar storimo je le to, da ustrezno v Angleškem jeziku poimenujemo našo nastalo fotografijo.

-Delo je zelo enostavno. Za uspeh rabimo samo nekaj pravega znanja, motivacije, zagnanosti in volje. Praktično, ko enkrat pridobimo znanje lahko opravljamo to dodatno delo skoraj brez dodatnih stroškov.

Torej, če vas zanima služenje denarja na račun fotografij in ne veste kako začeti z delom?:

-Se sprašujete kako narediti fotografijo, nimate idej in neveste kaj sploh bi slikali. Predvsem vas zanima kako pravilno pristopiti na trg in začeti prodajati.

-Enostavno nimate znanja in vam ni jasno kako bi vam lahko to uspelo. Vam je vse to preveč novo in neznano. Prvič slišite za takšno obliko dodatnega dela, ampak fotografija vam je nekaj, kar zmorete.

Fotografiranje in zaslužek

Na Photography Jobs je začelo že veliko začetnikov:

-Manjka vam le znanja, katerega dobite tam. Z znanjem boste imeli polno idej in videli pravo priložnost v tem poslu. Ne malo posameznikov je to priložnost tudi dobro zagrabilo.

-Med njimi je tudi posameznica, katera je začela od začetka iz nič. Iz “nule” in je prišla do svojih 145 fotografij, katere ji sedaj mesec za mesecem konstantno prinašajo prihodke.

-Za začetek je dovolj že samo volja in pa znanje o uporabi fotoaparata. Vse ostalo zlata vredno znanje dobite na Photography Jobs. Če ste resni vas tega dodatnega dela naučijo na pravkar omenjeni strani. Korak za korakom.

(To je dodatno delo za katerega smo plačani na dolgi rok. Ko enkrat naložimo nekaj 100 prelepih fotografij nam praktično zaslužek lahko prihaja čez noč med tem, ko spimo. Slike nakupujejo ljudje iz celega sveta. Amerika, Kitajska, Japonska, Velika Britanija,…)

Za resničen uspeh na tem področju moramo vložiti le nekaj v naše znanje. Potrebno je vedeti določene osnove, katere odločajo o zaslužku in ne zaslužku. V kolikor želite dobiti pravo znanje ga tega boste dobili na Photography Jobs.

Spletna prodaja fotografij z leti postaja vedno večja industrija. V njej se obračajo milijarde dolarjev. Svetovni magazini, revije in blogi so vsak dan primorani objaviti nekaj novega teksta, temu pa seveda dodati še kakšno fotografijo. Torej to je dodatno delo od katerega je danes in v prihodnosti absolutno mogoče kaj zaslužiti. Če ne verjamete malo pobrskajte po spletu in boste videli.

Najlepše glede tega dela je to da naše fotografije lahko naložimo ne na samo eno, ampak kar na 30 najbolj priznanih strani. Tako se nahajajo naše slike na 30 različnih straneh, kjer se vsak dan nahaja na sto tisoče kupcev iz celega sveta. Na stran se ti ljudje ne prijavljajo zaradi tega razloga, da bi malo po domače povedano “firbcali”, vendar izključno zaradi tega, da čim hitreje najdejo najbolj primerno sliko za njihov projekt. Za nas pa to pomeni, da lahko z majhno pomočjo našega znanja kmalu pridemo do prihodka iz kar 30 različnih virov.

Na Blogu Dreamstime strani so tudi nekateri freelance fotografi celo delili njihove rezultate s prodajo fotografij.

 

Fotografiranje

Nove ideje za biznis dobimo na dopustu

Ljudje v življenju iščemo in iščemo nove priložnosti. Na vsake toliko časa si želimo priti do novih lepih življenjskih izkušenj. Danes je predvsem veliko takih, ki iščejo nove ideje za biznis.

Vsi imamo željo po uspehu in nenehni nadgradnji našega življenja. Želimo si napredovati na vseh naših področjih.

Posledično iščemo rešitve, metode, strategije, sisteme, ideje in poti, ki bi nas pripeljale do začrtanega uspeha. Vse se začne z našo željo.

Nato preko nje prestopimo na ideje. V aktivnem stanju v katerem smo prav zares pripravljeni spremeniti nekaj na bolje prihajamo do tisoč idej.

Med vsemi temi našimi zamislimi se že kar izgubimo. Enostavno toliko jih je že, da sploh ne vemo več za katero se bi odločili. V takšnem primeru si vzamemo čas za dober premislek.

Čaka nas veliko dela, saj moramo vse te naše ideje realizirati. Določiti jim moramo pluse in pa minuse. Na koncu pa se odločiti točno za tisto, ki bi nam v naši situaciji znala pomagati še najbolje.

 

 

 

Nove ideje za biznis in za vsa druga naša področja običajno ljudje ravno dobivamo na počitnicah:

Gotovo ste že kdaj gledali na televiziji kakšen intervju, katerega našega ali tujega izredno uspešnega podjetnika. Opazili ste lahko, da ta izredno uživa v svojem delu. Prva stvar, ki ste jo opazili na intervjuju je nedvomno ta, da intervjuvanec oziroma podjetnik vso njegovo delo opisuje z neverjetno velikim veseljem in zanimanjem.

Enostavno je popolnoma predan svojemu poslu. Ni mu težko delati tudi 22 ur na dan. Pripravljen je narediti vse kar je potrebno, da bo njegov posel še v bodoče tekel tako dobro. Oziroma ne, pripravljen je na še veliko več. Posel želi narediti še bolj uspešen. Željen je novih izzivov, rezultatov. Pripravljen je poiskati nove inovativne ideje za delo in biznis.

Da bo dosegel vse to, se bo boril kolikor bo pač potrebno. Ves čas bo samo iskal in iskal nove inovacije. Kdor je v takšni meri predan svojemu poslu je prav zares na dobri poti upeha. Takšni podjetniki se kar ne morejo in ne morejo odklopiti od svojega biznisa. Ves čas razmišljajo o poslu.

Razmišljajo med tem, ko se vozijo v avtu in pa nakupujejo v trgovini. Vendar seveda vse to skupaj ni za njih popolnoma nič moteče, saj v vsem tem uživajo. Čeprav si na vsake toliko časa zagotovo kdaj pa kdaj tudi zaželijo, da bi se vsaj za deset minut odklopili od svojega dela.

Vendar težko je naravnati misli na nekaj povsem drugega. Kadar smo ljudje popolnoma odločeni v nekakšno našo življenjsko izboljšavo, potem nato našo željo ne bomo kar zlahka pozabili. Vse to nam dela ljudem v življenju nove ideje.

Toliko jih je že, da lahko na kakšno že kar pozabimo. Zato je priporočljivo, da imamo vedno pri sebi list papirja in pa pisalo. Pravijo, da si je pametno zapisati. Seveda čisto vsi ljudje smo pozabljivi. No in če želimo uspeti potem se moramo z našimi zapiski zavarovati, kajti nikoli ne veš, morda pa bi pozabili ravno na tisto našo zmagovalno idejo.

Včasih ljudje pravo priložnost v določeni naši ideji opazimo šele kasneje. Do zmagovalne ideje lahko pridemo pri pregledovanju naših starih zapiskov. Vendar najpogosteje pa podjetniki in vsi posamezniki do njih prihajamo ravno takrat, kadar jih niti malo ne pričakujemo.

Ne malo krat slišimo podjetnika reči, da je do njegove inovativne ideje prišel ravno takrat, ko se je od vsega popolnoma odklopil. Do ideje je prišel na oddihu, počitnicah oziroma  na daljšem dopustu. Se pravi, da ljudje če želimo postati uspešni, moramo ves čas noro iskati nove rešitve. Toliko včasih že, da nas že kar malce v dobrem smislu začne boleti glava.

No in če na vsake toliko časa naredimo še kratek odmor in poskusimo začeti popolnoma od začetka, potem smo naredili čisto vse kar je potrebno za naš uspeh. Zavedati se moramo, da ljudje kdaj pa kdaj z našimi idejami popolnoma zaidemo v nasprotno smer. Vendar vsega tega ne opazimo vse dokler to našo pot ne začnemo ponovno od začetka.

Vemo, da je takšno odločitev v življenju zares težko sprejeti. Ampak če želimo postati uspešni, druge možnosti enostavno nimamo. Pot, ki smo jo ponesreči zašli bomo dosegli le, če jo bomo štartali ponovno od začetka. Vse dokler tega ne bomo naredili, ne bomo nikoli spoznali, da smo z našimi idejami že popolnoma zašli iz prave smeri.

Včasih je potrebno enostavno pogledati proti začetku, kajti tako imamo pred sabo čisto celotno sliko. Samo izključno kadar se ljudje ponovno po isti poti še enkrat odpravimo opazimo naše pretekle napake. Pridemo do ugotovitve, kje smo krenili iz poti. S tem pa imamo čisto sliko. Imamo dodatne izkušnje preko katerih sedaj pridemo do cilja. To je resnični življenjski recept za uspeh.

Ta zmagovalni “recept” pa lahko dobite tudi vi:  

Ne boste verjeli kakšna priložnost se vam ravno danes ponuja. Pridete lahko do popolnoma brezplačnega potovanja. Verjamemo, da vam bo s pomočjo oddiha uspelo zbistriti vse vaše misli. Torej kako se vam sliši potovanje 20.000 kilometrov z avtomobilom po Evropi? Dobro kajne, seveda kako pa drugače.

No in poleg vsega boste na potovanju imeli še ob sebi enega našega izredno uspešnega poslovneža. Tomaž Gorec poslovnež, ki služi preko spleta na račun potovanj. Trenutno piše tudi knjigo kako potovati in ob tem še odlično zaslužiti. Ukvarja se tudi z optimizacijo spletnih strani. Poleg vsega pa vam nudi še osebno poslovno mentorstvo.

V kolikor si želite poslovno uspeti je on zagotovo pravi naslov, kajti v podjetništvu ima več letne izkušnje. Nauči vas lahko kaj deluje v sami praksi. Se pravi od njega lahko dobite znanje, ki je vredno zlata, saj le tega lahko sebi v prid izkoristite na tisoč in eden način.

Danes pa vam ponuja brezplačno potovanje. Torej če se želite na tej 20.000 kilometrov dolgi poti še kaj dobrega naučiti, potem zdaj trenutno za vas ne obstaja boljše priložnosti. V kolikor si želite dobiti nove ideje za biznis ali bodisi dobre koristne življenjske izkušnje le obiščite spletno stran: http://www.tomazgorec.si/brezplacno-potovanje/ in se ravno vi z malo sreče odpravite na to 20 tisoč kilometrsko brezplačno potovanje.