Hitri zaslužek preko interneta vseh časov

Hiter zaslužek preko interneta? Je morda že bil kakšen način na spletu s katerim smo lahko v kratkem času izjemno povečali svoj kapital? Da, a kadar se je govorilo o takih hitrih priložnostih zaslužka na internetu je šlo vedno za rizično zadevo (vse ali nič).

Hitri zaslužek preko interneta:

Če govorimo o resnih (tveganih) poslih, ki so do danes bili možnost hitrega zaslužka, le če smo bili ob pravem času na pravem mestu so to bili: Bitcoin BTC (1), Apple (2) in Tesla Motors delnice (3).

 

 

1.Bitcoin je digitalna valuta s katero je mogoče trgovati in kupovati po spletnih in tudi lokalnih trgovinah. Trgovanje Bitcoina je bilo sprva mogoče na Mt.Gox borzi kjer se je ta celotna zgodba pričela. Prva začetna cena je bila $10-(leta 2011). Iz te vrednosti je počasi iz meseca v mesec naraščala vse do $250. Od takrat naprej pa se ni niti malo ustavila, ampak je samo še bolj ponorela. Vrhunec oziroma najvišjo vrednost je tako Bitcoin dosegel leta 2013 z vrtoglavo ceno $1245, od te vrednosti dalje pa je cena začela samo še padati.

Na borze so ves ta čas napadali tudi hekerji. Iz Mt.Gox borze so odnesli več kot 800.000 BTC, ki so bili vredni 400 milijonov dolarjev. Cena je pri tistem neželenem dogodku seveda da strmo padla. Ker je to bila izredno velika kraja jo tudi okradena borza ni dobro odnesla, saj so jo takoj po napadu zaprli. Še slabše pa so jo seveda odnesli vsi posamezniki oziroma vlagatelji, kateri so imeli pri njih shranjene vse te Bitne kovance.

Vmes, ko je bil Bitcoin uspešen, pa so nastajale še nove digitalne valute, ki pa jih še danes lahko kupimo na menjalnicah Bitcoinov. Možnost imate celo izdelati svojo valuto vendar morate za to storitev tudi nekaj plačati. Tako so na račun rasti BTC kovanca uspeli tudi drugi kasneje nastali:

Litecoin, Dogecoin, Nxt, Auroracoin, Ripple, Darkcoin, Reddcoin, Megacoin. To so kripto valute, ki so tudi poleg Bitcoina nekaj dosegle. Omenjenim je tržna cena narasla za 5 do 15 krat od začetne trgovalne cene. Torej zagotovo so bile za svoj čas pravi odgovor na naše najpogostejše vprašanje: kako priti do dodatnega denarja, ko bi le zvedeli za vse te valute še pravi čas, bi lahko na račun njih dobesedno zaslužili tisočake in tisočake evrov.

Da do hitrega zaslužka preko interneta z trgovanjem teh digitalnih valut je bilo možno priti še pred leti, a danes bolj težko, saj so te kripto valute morda (?) že dosegle svoj najvišji nivo.

Ta celotna zadeva je bila absolutno zanimiva na samem začetku, ker se je poleg trgovanja Bitcoinov dalo zaslužiti tudi z rudarjenjem. Danes na račun rudarjenja ne moremo kaj dosti zaslužiti, saj je vrednost Bitcoina majhna – $230, kar pa pomeni, da rudarimo bolj za stroške, kot za zaslužek.

Te naprave za nabiranje Btc-ja naj bi bile enostavne za uporabo, ker z njimi res nimamo precej dela. Le priklopimo jih z internetom in prijavimo v rudarsko polje, kjer potem počasi sami avtomatsko 24 ur na dan nabirajo coine.

Edini problem je le v tem, da so izredno drage in požrešne pri porabi električne energije. Cena Bitcoin minerjov se giblje od 300€ pa do 2000€. Če imamo hudo dober stroj pa nam lahko vsak mesec pokuri tudi za 600 evrov elektrike.

Ja pri popolnem začetku se je rudarjenje zelo izplačalo, saj se je dalo Bitne kovance precej hitreje na rudariti, kot danes (težavnost rudarjenja se je do danes izjemno povečala). Poleg tega pa je še cena v tistih časih popolnoma podivjala.

Zaradi takih super pogojev, pa so se celo nekateri posamezniki odločili za rudarjenje na veliko. Najeli so poslovno opremo v državah, kjer je poceni elektrika ter nabavili najboljšo opremo, kar pa se jim je zelo obrestovalo, saj so narudarjenje Btc-je prodajali za velike denarje.

2.Apple podjetje, le kdo ga ne pozna. Je največje nasvetu, njihovi telefoni po $700 so se in se še prodajajo, kot vsak dan sveže pečen kruh. Če bi znali predvideti v naprej bi lahko v Apple podjetje vložili v samem štartu, ko se je pojavilo na borzi, tako bi zaslužili lepe procente. Enako velja tudi za delnice Tesla Motors (3). Začetna cena 5 avgusta 2010 na borzi TSLA delnic je bila $20, danes pa bi jih lahko prodali za $245. Ko bi le vedeli leta 2010 kam moramo vložiti, saj bi tako danes imeli zelo lep hitri zaslužek.

 

Dodatna misel:

Kaj bo čez deset, dvajset let? Katera bo tista napredna tehnologija, takrat glavna na trgu, ki nam bo prinesla mega hitri zaslužek?…Težko vedeti, lahko le ugibamo. Dokler pa smo le pri tem pa velja, da kamor bomo v prihodnje vložili v takšne in podobne posle bo vse odvisno samo od naše sreče.

Ja velikokrat je tako, da si želimo samo priti do hitrega denarja. Mi bi samo služili, delali pa nič. A tako pač to ne gre.

Treba je pogledat realnost vseh teh zaslužkov, ki smo jih ravnokar omenili. Da veliko jih je obogatelo, ampak precej pa je tudi takih kateri so skoraj vse izgubili kar so vložili, saj če bi vsi samo služili, bi se slej kot prej kje zataknilo.

V vsakem primeru, če želimo zaslužiti na tak način rabimo srečo in nič drugega. Na lotu lahko čez noč tako na račun sreče zaslužimo milijone. V primeru, da želite spoznati resnico o zmagovalnih loto številkah in dobljenem denarju na lotu, potem lahko to resnico prav zagotovo najdete na naši strani.

 

 

 

 

Dodaj odgovor Prekliči odgovor